Apprix uutiset & blogit

Anni Immonen
Hyvää kansainvälistä äidinkielen päivää! Tänään on hyvä pohtia sitä, kuinka eri kieliä äidinkielenään puhuvat työntekijät ovat huomioutu yrityksessä, sekä kuinka työpaikalla varmistetaan, että kaikki ovat varmasti ymmärtäneet tärkeät perehdytykset ja koulutukset samalla tavalla.
Henni mv2
Builder on tuttu henkilöstöhallinnon työkalu monessa yrityksessä. Builderilla luodut verkkokoulutukset ovat perehdyttäneet asiakasyritystemme työntekijät työturvallisuuden, tietoturvallisuuden, CoC-aihepiirin sekä lukemattomien muiden teemojen pariin.
Henni mv2
Me Apprixilla intoilemme osallistavuudesta, sillä tiedämme miten valtava vaikutus sillä on oppimiseen. Koska emme halua pitää laadukkaiden verkkokoulutusten salaisuutta itsellämme, olemme työstäneet alkuvuoden ajan jotakin aivan uutta.
jesse_bw
Tänä syksynä on tullut kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Apprix perustettiin. On varmasti sanomattakin selvää, että kahden vuosikymmenen aikana eLearning on ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Apprixin perustajajäsen Jesse Jokinen on ollut mukana koko 20-vuotisen taipaleen ajan. Tässä blogipostauksessa hän kertoo kuljetusta matkasta.

Varaa demo!

Varaa maksuton demo 30/60min: yksilöllinen koulutustarpeen kartoitus