Oletko jo tutustunut Apprixin tarjoamaan koulutukseen, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppimiseen ja kehittymiseen verkkokoulutusten luomisessa Builder-työkalulla? Koulutus antaa sinulle valmiudet suunnitella sisältöjä, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin, oli sitten kyse monimuotoisuuskoulutuksesta tai työmaaperehdytyksestä, sekä auttavat työntekijöitä hankkimaan uusia taitoja ja päivittämään osaamistaan. Lue eteenpäin saadaksesi tietää lisää koulutuspaketistamme!

Kannusta työntekijöitä ottamaan aktiivinen rooli oppimisessaan

Osallistava koulutus on pedagoginen lähestymistapa, joka korostaa oppijoiden aktiivista osallistumista oppimisprosessiin. Osallistavassa koulutuksessa koulutuksen tekijä toimii oppimisen tukijana ja fasilitaattorina, tarjoten oppijalle mahdollisuuksia ilmaista ajatuksiaan, haastaa itseään ja osallistua tiedon luomiseen.

He tulevat aktiivisemmiksi oppijoiksi, jotka ovat valmiita tutkimaan aiheita syvällisemmin ja kehittämään omaa oppimistaan.

Osallistavan verkkokoulutuksen toteuttamiseen on useita käytännön keinoja. Koulutuksessa voidaan hyödyntää ongelmanratkaisutehtäviä, pelillisyyttä sekä mielipiteitä ja kokemuksia kartoittavia tehtäviä. Tällaisen sisällön avulla oppijat pääsevät ottamaan aktiivisen roolin oppimisessaan.

Osallistava sisältö kannustaa oppijoita ottamaan vastuun omasta oppimisestaan, kehittämään taitojaan ja luomaan merkityksellisiä yhteyksiä oppimisen ja arjen välille. Osallistava koulutus luo pohjan oppijoiden kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja valmistaa heitä menestyksekkäästi kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Nouse oppimisen uudelle aikakaudelle

Puolitoista tuntia kestävän koulutuksemme avulla opit…

  • luomaan osallistavaa sisältöä
  • hyödyntämään jo olemassa olevaa materiaalia
  • käyttämään Builder-työkalua kuin pro

Räätälöimme koulutuksen tarpeidesi mukaan ja voimme esimerkiksi käydä samalla läpi Builder-työkalun käyttöä alkeista lähtien. Koulutus toteutetaan etäyhteydellä, joten osallistujien määrää ei ole rajattu. Otamme huomioon mahdolliset erot osallistujien taitotasoissa ja tarjoamme kiinnostavaa sisältöä niin aloittelijalle kuin kokeneelle konkarillekin. 

Koulutuksessa opetellaan toteuttamaan inspiroivia oppimateriaaleja, kuten interaktiivisia harjoituksia, case-tehtävän muotoilua sekä videon hyödyntämistä verkkokoulutuksessa. 

Koulutuksemme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta, kehittää taitojasi. Tartu mahdollisuuteen ja anna oppimisen avata uusia näkökulmia verkkokoulutuksen maailmaan. Ota yhteyttä myyntitiimiin ja liity mustan vyön Builder-taitajiin!

Kirjoittaja

Henni Turkia-Tiensuu

Content & Communications Manager

Apprix Oy