Festarikesä on täällä taas! Festivaalit ja muut sesongin suuret massatapahtumat toteutetaan usein vapaaehtoistyöntekijöiden avulla – mitä isompi tapahtuma, sitä enemmän vapaaehtoisia. Joskus vapaaehtoisia voi olla jopa satoja, ellei enemmänkin. Kuinka ihmeessä niin suuri ihmisjoukko saadaan perehdytettyä kustannustehokkaasti ja nopeasti ilman, että aikataulujen yhteensovittamisesta tulee ylivoimainen haaste?

Apprix Builder on monipuolinen verkkokoulutustyökalu, joka mahdollistaa erilaisten henkilöstökoulutusten toteuttamisen, ja soveltuu näin erinomaisesti myös vapaaehtoisten alkuperehdytyksen alustaksi. Kun työnkuvan läpikäymisen, tapahtuman taustat ja yrityksen esittelyn toteuttaa verkkokoulutuksena, jonka vapaaehtoinen voi suorittaa missä ja milloin tahansa, paikallaoloa vaativalle työhön perehdytykselle jää huomattavasti enemmän aikaa ja resursseja. Näin vapaaehtoisten arvokasta läsnäoloaikaa ei tarvitse käyttää perusasioiden läpikäymiseen, ja yritys pääsee hyödyntämään yhteistä aikaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Apprix Builderin avulla voi luoda ja jakaa räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat juuri teidän organisaationne tarpeisiin. Se on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten interaktiiviset harjoitukset, videomateriaalit ja kyselyt. Builder auttaa säästämään aikaa ja vaivaa, ja mahdollistaa entistä sujuvamman perehdytyksen sekä koulutettavalle että perehdyttäjälle. 

Hyvää festarikesää kaikille, ja tehokkaita perehdytyksiä Apprix Builderin avulla!