HR-, myynti-, talous ja IT-perehdytykset

Apprix Builder® SaaS-palvelumme auttaa yrityksenne eri koulutustarpeissa. On lukemattomia aiheita, joissa kannattaa hyödyntää vuorovaikutteisen oppimisen pedagogiikkaa: myynti, HR, markkinointi, talous, tietosuoja ja kyberturvallisuus. Tai nimeä sinä aihe – niin me esitämme siihen ratkaisun!

HR-perehdytykset

Apprix Builderin voi valjastaa moneen: yleisperehdytykset uusille työntekijöille, onboarding, kesätyöntekijäinfot, esihenkilökoulutukset, tapamme toimia -verkkokurssit, vierailijaperehdytykset… Ideoinnissa vain mielikuvituksenne on rajana. Builder jakaa ja kerää tietoa yrityksesi kaikilla toiminta-alueilla.

Myyntikoulutukset

Apprix Builderin avulla voit luoda monipuolisia ja osallistavia koulutuksia myyjille. Nykyiset asiakkaamme ovat hyödyntäneet Builderia muun muassa seuraaviin koulutuksiin:

  • Key Account Management (KAM)
  • Jälleenmyyjäkoulutus (Sales Academy)
  • Customer Value Program

Muistathan, että omien työntekijöiden lisäksi Builder-koulutuksilla voidaan perehdyttää myös yhteistyökumppanit, jälleenmyyjät ja asiakkaat valittuihin tuotteisiin tai palveluihin. Builder tuotekoulutus on tehokas ja osallistava markkinointityökalu.

Tietosuoja- ja tietoturvakoulutukset

Kattava tietosuoja on kiinni oikeista toimintatavoista. On koko henkilöstön asia tehdä oma osansa, jotta uhkia saadaan torjuttua. Apprix Builderin monipuolisilla tehtäväelementeillä voit luoda käytännönläheisiä case-tehtäviä, jotka opettavat ja muistuttavat oikeat tavat toimia ja reagoida eri tilanteisiin. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on ylpeyden aihe jokaiselle asiakkaallemme – lopputentillä ja läpipääsyrajalla varmistat henkilöstön osaamisen. Osana koulutusta on myös mahdollista kartoittaa henkilöstön havaitsemia riskejä ja uhkia.

tietoturva

Koulutusten suoritustiedot sekä tiedot mahdollisista sitoumuksista jäävät statistiikkaan, ja niihin voidaan tarvittaessa palata myöhemmin. Koulutukselle on mahdollista myös asettaa voimassaoloaika, jolloin Builder muistuttaa automaattisesti suorituksen uusimisesta.

Henkilöstön tietosuoja- ja tietoturvaosaaminen on tärkeä hoitaa kuntoon viimeistään nyt. Me Apprixilla olemme auttaneet monia asiakkaitamme luomaan toimivia tietosuoja-, GDPR-, tietoturva- sekä kyberturvallisuuskoulutuksia, ja tarjoamme mielellämme osaamistamme myös teidän yrityksenne avuksi.

Talouskoulutukset

Builder taipuu myös talouskoulutuksiin – kaikille samanlaisella koulutuksella varmistat yhdenmukaiset prosessit. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet Builderia muun muassa Business Partner Handbook, ostolaskujen käsittely sekä Internal Controls -koulutuksissa.

Apprix Builder® – kehittyvä ja kattava verkkokoulutustyökalu

Haluatko, että työntekijäsi saavat säännöllisin väliajoin automaattisen muistutuksen suoritettavista verkkokursseista? Vai olisiko syytä tarkentaa koulutuksesta saatavan suoritusmerkinnän kriteereitä? Tai ehkä haluat vain motivoida ja kannustaa asiantuntijayhteisöä entistä parempiin suorituksiin ja uusiin innovaatioihin. Apprix Builder® on helposti muokattava ja monipuolinen työkalu, joka tarjoaa yhdenmukaisen koulutuksen erilaisille kohderyhmille.

Verkkokoulutusten aiheita.

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai haluaisitko nähdä demon? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Varaa maksuton demo 30/60min: yksilöllinen koulutustarpeen kartoitus