Kun satunnainen sisällöntuottaja tutustuu koulutustyökaluun nimeltä Apprix Builder®, alkujännitys muuttuu pian riemuksi: Tämä on työkalu, jonka ominaisuudet on tehty tukemaan ymmärtämistä ja hyvää tsemppiä.

Me Apprixin sisällöntuottajat olemme tottuneet sekä salapoliisityöhön että asiakkaan sparrailuun. Emme väheksy teknistä dataa tai vaikkapa juridiikan terminologiaa, mutta elävän elämän kokemuksille me kajautamme kolme hurraahuutoa. Siis niille pienille tiedonmuruille, jotka asiakkaan mielestä voivat olla epäolennaisia tai arkipäiväisyydessään melkeinpä noloja. Juuri ne antavat koulutukseen sen mausteen, josta asiakkaamme Builderin tuntevat.

Kyllä, Builder on se koulutustyökalu, jossa oppimisen takaa realistinen toimintaympäristö ja osallistaminen. Työelämän tositilanteet ja vuorovaikutus.

À la Apprix developer

Toimittajana ja viestinnän ammattilaisena myönnän olevani koukussa Builderin mahdollisuuksiin. Luovuuden, tarinallistamisen, tiedon jakamisen ja vuorovaikutuksen kannalta mahdollisuudet ovat rajattomat. Monipuolisen työkalun lisäksi Apprixin salainen ase on tiimi, joka työstää eteenpäin asiakkaan toiveita ja työkalun toiminnallisuutta, pedagogiikkaa ja käytettävyyttä kaiken aikaa uusissa ympäristöissä ja uusin tavoin. 

Esimerkiksi eräs Apprixin visionääri, Mimosa, kehitti ihanan dialogi-elementin, jossa sisällöntuottaja pääsee tekemään omia sarjakuvia.

Näin:

Ongelmanratkaisijamme Jyri taas kuuli sisällöntuottajien avunhuudot, ja avasi kymmenet erilaiset Builder-elementit avoimeen valikkoon, josta ne sai napattua koulutukseen kuin mustikat mättäästä. Tämä nopeuttaa työtä ja selkeyttää koulutuskokonaisuuksien hallintaa.

Builder-bongarin legolaatikko – Nappaa palikka kyytiin ja ala rakentaa!

Psst, arvoisa asiakkaamme: Mimosan ja Jyrin lisäksi Apprixin riveissä on muitakin developereita, joiden ansiosta Builder on alati monipuolisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi kehittyvä työkalu. Kuka tietää – ehkä he juuri nyt kehittävät ja testaavat sellaista Builder-ominaisuutta, josta tulee teidän organisaationne LMS-hitti.

Minulla on sinulle viesti, sinä oman yrityksesi visionääri: Vastaat sitten viestinnästä, HRD:stä tai vaikkapa myynnistä: Apprix Builder® on helppokäyttöinen koulutustyökalu, jossa vain oma mielikuvituksesi on rajana sille, miten teidän yrityksessänne panostetaan henkilöstön osaamiseen ja datan hallintaan.

Viestin muotoiluun on monia tapoja: Yksi painottaa asiantuntijuutta ja vahvaa dataa, toinen osallistavaa otetta ja motivointia, kolmas pitää koulutettavat otteessaan sekä tiedolla että tunteella. 

Myös datan hyödyntämiseen, statistiikkaan, integraatioihin ja tilastointiin on lukuisia mahdollisuuksia.

Hipottaako?

Hipotuksesta puhuttiin aikoinaan meillä Savossa, kun joku asia jäi kiinnostamaan & kutkuttamaan mieltä. Builderin elementeillä on hipottava vaikutus.

Ilouutinen hipotusta poteville: Me Apprixilla tarjoamme ilmaisen demoesittelyn Apprix Builderista kiinnostuneille. Siinä meidän asiantuntijamme esittävät vaihtoehdon vanhojen koulutusten powerpoint-sisällöille: havainnollistavia Builder-sisältöjä ja toiminnallisuuksia, jotka koukuttavat sekä koulutusten tekijöitä että koulutettavia.

Varoitus hipotusta poteville: Demo todennäköisesti lisää hipotusta entisestään. Niin kävi minullekin.

Kirjoittaja

Miia Krause

Media and Content Production Manager

Apprix Oy

miia.krause (at) apprix.fi

5 kysymystä HR-ammattilaisille:

  1. Millaista osaamista organisaation eri ammattilaiset tarvitsevat?
  2. Miten koulutus edistää parhaiten käytännön osaamista & motivaatiota?
  3. Miten varmistetaan kaikille yhdenvertainen osaamisen mittaus, tavoitteiden määrittely ja säännöllinen koulutustarve?
  4. Voidaanko työntekijöiltä kerätty tieto ja kokemus valjastaa hyödylliseksi dataksi?
  5. Voidaanko kerätty data muuttaa osaksi koko organisaation toimintoja ja jatkuvaa kehitystyötä?