Apprixin Helpdeskistä vastaa italialaissuomalainen Helena Kekkonen. Miten kiitetyllä palveluasenteella varustettu ammattilainen kohtaa verkkokoulutusten tekijöiden toiveet ja kysymykset?

Mottoni työssä

Näemme asiakkaamme kutsuttuina vieraina juhlaan, jota me isännöimme. Meidän tehtävämme joka päivä on tehdä asiakaskokemuksen jokaisesta tärkeästä vaiheesta hieman parempi.

Helena, inspired by Jeff Bezos

We see our customers as invited guests to a party, and we are the hosts. It’s our job every day to make every important aspect of the customer experience a little bit better.

Jeff Bezos

Vieraanvaraisuus on minulle erittäin tärkeä ja merkityksellinen asia. Otan vakavasti jokaisen asiakkaamme pyynnön, ja jokaisen kysymyksen. Asiakastuki ei ole pelkästään teknistä ammattitaitoa, vaan se vaatii myös asiakkaiden huomioonottamista ja halua kuunnella heidän tarpeitaan.

Kaikki asiakkaamme ovat minulle tärkeitä.

Olet yhteydessä monenlaisiin asiakkaisiin viikottain – osaatko sanoa millainen on tyypillinen Builderin käyttäjä?

Builder palvelee monenlaisia koulutusten tekijöitä. Koulutuksia voivat rakentaa kaikki johtajista HR-henkilöstöön ja esimerkiksi turvallisuudesta vastaaviin perehdyttäjiin rakennustyömailla tai tuotantolaitoksissa.

Millaista ohjausta käyttäjät saavat Builderissa verkkokoulutusten tekoon?

Pyrimme kaikin keinoin ja mahdollisimman nopeasti korjaamaan ilmoitettuja ongelmia ja haasteita Builderin käytössä. Olen kirjannut asiakkailta tulevat palautteet ja geneeriset kysymykset ylös, ja niitä hyödynnetään Builderin Help- ja FAQ -sivuilla. 

Asiakaspalautteet ovat meille kultaisia, koska pyrkimyksemme on auttaa ja tukea Builderin käyttöä kaikin tavoin.

Viestisi Builder-koulutusten tekijöille?

Olen nähnyt todella upeita ja mestarillisia Builder-koulutuksia: “Harjoitus tekee mestarin”. 

Käyttäkää rohkeasti eri elementtejä, värejä ja kuvia! Ne lisäävät vuorovaikutteisuutta, ja tekevät koulutuksista loppukäyttäjille mielenkiintoisemmat.

Kirjoittaja

Helena Kekkonen

Service Desk Manager

Apprix Oy

Oppimisen avain á la Helena:

Vivere est cogitare. Eläminen on ajattelemista.

Cicero