Kriisin sattuessa yrityksesi toimintakyky punnitaan. Nyt jos koskaan tehokas perehdytys on tarpeen, oli kyse äkillisestä etätöihin siirtymisestä, sisäisen viestinnän ja toimintakulttuurin kirkastamisesta tai uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. 

Lukuisissa yrityksissä on etätöitä tehty jo pitkään, mutta koronakriisin keskellä kotona työskentely on saanut uudet mittasuhteet. Etätyöskentelyä voidaan vahvistaa erilaisilla verkkokoulutuksilla ja -perehdytyksillä, joiden avulla on mahdollista oppimisen lisäksi kerätä tietoa vaikkapa työntekijöiden kokemuksista, mielipiteistä tai vinkeistä.

Laajamittaista etätyöskentelyä on kyettävä johtamaan niin, että poikkeuksellisissa oloissa työntekijät kykenevät lamaantumisen sijaan loistamaan.

Koulutusasiantuntijamme Martin Björksten

Normaalioloissa paikan päällä pidettävät koulutukset on nyt hyvä siirtää verkkoon mahdollisuuksien mukaan, jotta kontaktit saadaan pidettyä minimissä. Apprix siirtää kaikki yrityksesi koulutukset verkkoon vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme listanneet askelmerkit koulutusten verkkoon viemiseksi, näiden vinkkien avulla täytämme yhdessä kaikki verkkokoulutustarpeesi.

Millaisia koulutustarpeita yritykselläsi on?

Järjestetäänkö yrityksessäsi tällä hetkellä live-koulutuksia tai olisiko sellaisille tarvetta, mutta haluatte välttää kontakteja? Aiemmin itsestäänselvästi paikan päällä pidetyt koulutukset voivat toimia kustannustehokkaammin, joustavammin sekä pedagogisesti eheämmin jos opetus siirretään verkkoon. Verkkokoulutus mahdollistaa myös vuorovaikutteisen oppimisen, jonka avulla opittava sisältö sisäistetään syvällisemmin.

Uusien toimintatapojen myötä uusien koulutustarpeiden kartoittaminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Onko yrityksessäsi tarvetta täsmentää etätyöskentelykäytäntöjä tai jakaa vinkkejä työtavoista? Entä viestintä, tietävätkö työntekijät, miten mahdollisiin haastattelupyyntöihin tai muiden ulkopuolisten tiedusteluihin vastataan? Miten toimitaan jos työkaverilla havaitaan oireita koronasta? Selkeiden käytäntöjen ja yhteisten pelisääntöjen sekä vahvan henkilöjohtamisen merkitystä näissä poikkeusoloissa ei voi liikaa korostaa.

Jatketaan pohdintaa; olisiko statistiikan keräämisestä hyötyä?

Builder-työkalu tilastoi halutessasi koulutuksista kertyvää tietoa. Palvelun kautta sinulla on pääsy suoritusmerkintöihin, joista näet mm. käyttäjien osaamisprofiilit, käyttäjäpalautteen sekä käyttäjiltä kerättävät ideat ja näkemykset. Jokainen Builder-koulutus taipuu integroitavaksi eri järjestelmiin, joten suoritusmerkinnät on mahdollista lähettää esimerkiksi Intranettiin, LMS-järjestelmään, HR-järjestelmiin, tietokantoihin sekä lukuisiin muihin tietojärjestelmiin.

Ota yhteyttä Apprixiin ja kerro tarpeistasi

Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut sekä juuri yrityksesi näköisen koulutuksen. Voit tilata Apprixilta täyden palvelun paketin, johon kuuluu tarvittavat suunnittelupalaverit, sisällön suunnittelu ja toteutus sekä lopputuotteen testaus. Sisältösuunnittelu kattaa tarpeittesi mukaan tehtävien suunnittelun, tekstit, grafiikan sekä kuvat. 

Jos sinulla on valmis koulutus, jonka haluat siirtää verkkoon, voimme työstää valmiiden materiaaliesi pohjalta uuden koulutuksen. Täysin uutta koulutusaihetta voimme työstää yhdessä tai sisällöntuottajamme voivat räätälöidä koulutuksen juuri sinun tarpeisiisi. Myyntipäällikkömme Martin Björksten luo kanssasi suuntaviivat, joiden avulla yrityksesi luotsataan kriisiaikojen läpi voittajana.

Martinin tavoitat numerosta +358 40 706 3871 tai sähköpostiosoitteesta martin.bjorksten(at)apprix.fi.