Miten kulunut vuosi on vaikuttanut sinun yrityksesi toimintaan? Onko se tuonut esiin haasteita, uusia mahdollisuuksia vai molempia? Kerro kokemuksesi meille – me teemme sen pohjalta osallistavan verkkokoulutuksen.

Tilastokeskuksen mukaan säännöllisesti kotona työskentelemisen määrä kaksinkertaistui vuonna 2020. Samaan aikaan monissa organisaatioissa digitalisaatio otti aimo loikan eteenpäin.

Nämä trendit näkyivät myös Apprix Builder®koulutuksissa. Onhan osallistava ja ajantasainen verkkokoulutus paras tapa panostaa henkilöstön osaamiseen ja motivaatioon myös korona-aikana, yhdenvertaisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Näin voit osallistua:

Jaa kokemuksesi korona-ajan vaikutuksista meille – oli sitten kyseessä etämyynnin este tai onnistuminen tai huoli turvallisten työskentelytapojen jakamisesta, tai jotakin aivan muuta.

Lähetä meille lyhyt vastauksesi otsikolla ”Case korona”. Valitsemme vastausten joukosta case-tarinan, jonka pohjalta toteutamme osallistavan Builder-koulutuksen – tavoitteena ratkaista asiantuntijavoimin yksi korona-aikaan liittyvä haaste. Kysymyksiä ja ongelmatilanteita ratkomassa ovat Apprixin omat työelämän asiantuntijat liike-elämän eri sektoreilta. Koulutuksen välineenä on pedagogisesti suunniteltu, osallistava ja motivoiva Builder.

Lähettämällä meille sähköpostia annat samalla luvan yhteydenottoomme. Toteutettavassa koulutuksessa voit esiintyä halutessasi anonyymisti. Tai jos sinulle sopii, voimme tuoda sinut ja yrityksesi esiin positiivisessa hengessä & menestyksen mahdollisuuksia kartoittaen.

Vastaamme ehdotuksiin sähköpostitse toukokuun 2021 aikana. Mikäli Case Korona -verkkokoulutus toteutetaan sinun ehdotuksesi pohjalta, sovimme kanssasi erikseen koulutuksen toteutukseen liittyvistä käytännöistä. Emme luovuta yritykseesi liittyviä tietoja tai yhteystietojasi kolmansille osapuolille. Kilpailuehdotuksia käsittelemme viestinnässämme anonyymisti.

Builder-koulutuksesta vertaistukea ja uusia ratkaisuja työhön

Olipa alaasi turvallisuus, talous, HR, myynti tai esimerkiksi juridiikka – paras tapa hyödyntää yhteistä osaamista on kokemusten jakaminen. Työelämän tositilanteita simuloivat case-esimerkit ovat Builder-työkalun yksi vahvuus. Yhden ja saman koulutuksen kautta voimme jakaa sinun kokemuksesi rajattomalle määrälle vastaanottajia.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi – se on meille arvokas!

Rajoitusten ja etätyön aikana painit kenties samankaltaisten haasteiden ja mahdollisuuksien parissa kuin kollegasi muissa yrityksissä. Kertomalla omasta tilanteestasi autat kokemusasiantuntijana muita samojen haasteiden kanssa painivia yrityksiä ja yksittäisiä työntekijöitä.

Aikataulu

  • Vastaa kyselyyn yhteystietolomakkeemme kautta vappuun mennessä (01.05.2021).
  • Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse toukokuun 2021 aikana.
  • Koulutus toteutetaan viimeistään elokuussa 2021 Apprixin omalla Builder-koulutustyökalulla.