Kurser i HR, försäljning, ekonomi och IT

Det finns många olika sätt att utnyttja pedagogiken i Apprix Builder® interaktivt lärande: ekonomi, försäljning, HR, IT, marknadsföring och implementering av strategi. Eller dataskydd, cybersäkerhet och GDPR. Eller kom med ett ämne - så kommer vi med en lösning!

Vår Apprix Builder® SaaS-tjänst tillför värde till olika avdelningar och verksamhetssektorer i företaget. När Apprix Builder väl har implementerats, kan den utnyttjas för många saker: grundläggande introduktionsutbildning för nyanställda, försäljningsträning, utrustning- eller säkerhetsutbildning, produktutbildning för kunder… det är endast våra kunders fantasi som sätter gränser. Builder delar och samlar in information inom alla verksamhetsområden av ditt företag.

En utbildning - ett obegränsat antal elever

Kompetent och motiverad personal är något som alla våra kunder är stolta över. Olika affärspartners, så som underleverantörer och kunder, är också en viktig målgrupp på vägen till kontinuerligt lärande.

Tre exempel på hur Apprix Builder® tillför värde till våra kunders verksamhet:

  1. Försäljningsorienterad presentation av företagets produkter eller tjänster – inklusive möjlighet att kartlägga kundernas behov och driftsmiljö!
  2. Under pandemiåret 2020 fördubblades det regelbundna arbetet hemifrån (Statistikcentralen 22.12.2020) Apprix Builder® erbjuder funktioner för hantering av digitala verktyg och distansarbete!
  3. Omfattande dataskydd är beroende på rätt praxis – Apprix Builder® simulerar hot och potentiella olyckstillbud interaktivt och motiverande. På så sätt kan man kartlägga befintliga risker och förbättra personalens färdigheter.

Apprix Builder® - ett utveckland och omfattande verktyg för online-utbildningar.

Vill du att dina anställda ska få en automatisk påminnelse om vilka online-kurser de behöver utföra? Eller behöver kriterierna för tilldelning av prestationsanteckningar förtydligas? Eller kanske vill du endast motivera och uppmuntra en expertgrupp för bättre prestanda och nya innovationer. Apprix Builder® är ett mycket anpassningsbart och mångsidigt verktyg som erbjuder en enhetlig utbildning till olika målgrupper.

Kom ihåg, att förutom dina egna anställda kan Builder-utbildning också introducera affärspartners och kunder för utvalda produkter eller tjänster. Builder-produktutbildning är ett effektivt och inkluderande marknadsföringsverktyg.

Verkkokoulutusten aiheita.

Boka en demo!

Boka en gratis 30/60 min. demonstration: individuell kartläggning av utbildningsbehov