Vår berättelse

Apprix logo.

Apprix Ltd 2001           

År 2001 var inkluderande och interaktiv personalutbildning  fortfarande en djärv idé, som vi på Apprix har arbetat med under tjugo år tills den har blivit ett fungerande koncept.

De digitala tjänsterna utvecklades under 2001, men personalutbildningen hos oss och runt om i världen hanterades fortfarande med olika PowerPoints och Word. Att undervisa stora grupper av anställda i klassrumsmiljö kräver både samordning och omläggning av arbetsscheman. Studiematerialet var inte alltid uppdaterat och nådde inte alla i målgruppen på ett önskat sätt. Och hur är det med lärandet, hur säkerställer man förståelse, interaktion och pedagogik? Hur samlas kunskap, erfarenhet och attityder? Eller uppföljning av feedback? 

Baserat på dessa behov, vår egen expertis och starka vision, föddes Apprix, en finsk pionjär inom digital personalutbildning. 

Vi började kombinera fördelarna med den deltagande logiken från dataspel till affärsverktygen. Vi funderade på frågor om pedagogik och vår egen erfarenhet från näringslivet. Gamification, berättande och deltagande genom interaktion och verkliga situationer från arbetslivet. Så föddes en idé om ett nytt sätt att lära sig, där användaren själv ska tänka ut och komma med lösningar, väga mellan olika alternativ, dra slutsatser och få feedback om sina val. 

Dessutom utvecklade vi en mängd olika sätt att säkra kompetens och samla in data via våra verktyg i företagets egna system genom olika integrationer.

Apprix är en pionjär inom gamification i Finland

gamification 1
gamification-4
gamification-2

Gamification visualiserar, involverar och motiverar.

Berättande sättet i kurserna stödjer upplärningen och förståelsen av helhetsbilden.

Jordnära! Interaktivt! Känsloväckande!

Apprix Builder®

Idag kristalliseras vår vision i Apprix Builder®, som lanserades 2015, så att tjugo års erfarenhet harsamfattats till till en del av digitala metoder.

Vårt moderna digitala inlärningsverktyg används av tiotals finska och internationella företagskunder; på många olika distributionsplattformar, integrerade med olika HR-, LMS- och åtkomstkontrollsystem, som som en del av våra kunders utvecklande och digitaliserande affärsverksamhet omvandling.

Stigande HR-trend

Användningen av Builder har mångdubblats de senaste åren. Som ett exempel på trogna anhängare kan vi nämna vår klient, livsmedelsföretaget ATRIA.

Under åren 2017-2019 mångdubblades användningen av Builder-utbildningsverktyget.

(Källa: Användarstatistik för Apprix Builder)

Genom att kombinera vår expertis med rätt verktyg förbättrar vi kompetens, motivation och samhörighetskänsla hos våra kunders medarbetare. Vårt yttersta mål är vår kunds framgång och affärskontinuitet genom digitala verktyg som upprätthåller kompetensen hos deras personal.

Vår vision

Boka en demo!

Boka en gratis 30/60 min. demonstration: individuell kartläggning av utbildningsbehov